De perfecte portofoon voor elke branche.

Elke branche heeft andere voorwaarden aan hun communicatiebehoeften. Efficiënte communicatie kan de productiviteit verhogen of zorgen voor een veilige werkomgeving. In noodsituaties moet je snel kunnen handelen en de juiste portofoon draagt hieraan bij. Of het nu om een klein bedrijf of een grote fabriek gaat, iedereen is gebaat bij goede communicatie. Een robuuste portofoon die tegen een stootje kan is van belang in bijvoorbeeld de bouw. Een klein en handzaam formaat is handig in de horeca, in winkels of in de beveiliging. In het magazijn of een bedrijfshal is het juist weer belangrijk om ruis uit de lijn te houden. Zo hebben wij voor elke branche een speciaal assortiment samengesteld. Je vindt hier de perfecte portofoon voor jouw branche!

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Snelle reactie en levering!
Jimmy

Top winkel.

Zeer goed
Floris

Snel geleverd goede prijs

Snelle levering, goede prijzen.
Jo

Op 48 uur geleverd in Belgie. Zeer correct.

Top, snelle levering!
Kim

Heel blij met producten en snelle levering

Snelle levering.
Bert Vingerhoets

Keurig verpakt, goed aangekomen apparaat werkt zoals beschreven.

prima
helmoed sijbesma

goud met onderscheiding

Altijd goed advies en precies wat je nodig hebt
Milan

Inmiddels hoef ik niet met op jacht naar de beste deal 9/10 keer is het hier te vinden voor een goede prijs, De overige 10% ben je een half jaar aan het jagen naar iets wat niet bestaat hihi

Snel en netjes
John

Zondagavond laat besteld, en deze middag (dinsdag) al thuis ontvangen. Netjes verpakt, en apart nog een nederlandstalige handleiding toegevoegd.